onsdag 17 augusti 2011

Schyffert och jag

En gång i tiden, när jag var ung och rebellisk (Ha!) så nöp jag Henrik Schyffert i armen. Eller ja, enligt honom iaf. Själv skulle jag vilja kalla det en lätt kläm på hans arm. Men vad vet jag, det kanske var mer kraft i den där klämmen än jag inbillade mig, sånt kan ju hända in the heat of a starstruck moment. Jaja, han var nice iaf. Jag fick ta ett foto. Och alla andra klasskompisar vid bordet hade mig att tacka mig för sina fotobevis. Javisst, jag offrade mig för laget, annars hade ingen haft någon rackarns bild. Nej just det. Ikväll hade jag förhoppningarna att vi skulle mötas igen, jag och Schyffert. Men denna gång kanske mer på avstånd. Utan några armnyp. Men så blev det inte. Om en timme drar han igång med stand up här i Örebro och jag kommer förmodligen att sitta här och titta på tv-serier.

Jo, jag har blivit lite smått tv-seriejunkie på senare tid. Just nu har jag fastnat i The Walking Dead. Hade starka tvivel på denna serie. Jag menar, den handlar om zombies. Men, positivt överraskad. Otroligt äcklig egentligen, men ändock en mycket spännande serie. I like! Och nu har jag börjat titta på True Blood också. Trodde jag inte heller att jag någonsin skulle göra. Men nu blev det så. Ja, och så tittar jag ju på Gossip Girl.....sjukt spännande!!! Yes, imorgon är det torsdag och då är det The Killing att titta på. Wohoo! Ibland skulle jag vilja titta på tv-serier hela dagarna. Undrar om man skulle kunna ta tjänstledigt ett halvår, isolera sig i sin lägenhet och nörda tv-serier varje dag. Lite väl asocialt kanske. Ja det är väl det. Men ack så kul. Lite nörd är jag nog. Yey!

Apropå tv, följer So you think you can dance nu också. Gosh vad jag önskar att jag också kunde dansa!

Heja Melanie & Marko! Fy vad söta dom är. Ja, man blir ju nästan lite rörd.

2 kommentarer:

  1. Hej Jessica, johannes här! Ida berättade att du har en blogg så jag tittade in och kände mig efter denna läsning nödgad att berätta om mitt egna Schyffert-moment:
    När jag jobbade i supporten på bredbandsbolaget så hamnade han hos mig när han ringde in för att hans frus mailkonto strulade. Han presenterade sig med "Hej, jag heter Henrik Schyffert!" varpå jag blev jättenervös... så jag låtsades som att jag inte visste vem han var - försökte låta som om han var vilken kund som helst - och sedan gav jag honom otroligt rörig "service" utan att alls lyckas lösa problemet. Jag tänkte att det kanske var en busringning i radio eller vad som helst... men han ville ju bara ha vanlig support (vilket han inte fick).

    SvaraRadera
  2. Haha, ja alla har vi väl en rolig Schyffert-upplevelse att berätta. Inga fler som vill dela med sig?

    SvaraRadera