lördag 6 december 2014

Boost!

Idag känner jag mig glad. Av några olika anledningar. Men just nu framförallt för att jag hade en sån rolig kväll igår. Vi hade julfest med jobbet. Dessa jobbfester tycker jag tidigare har känts lite stela, men denna kändes så lättsam och alla verkade vara på så bra humör och så hade vi ju mycket bra underhållning av två sköna dudes som spelade och sjöng för oss. Vi firade våra pensionärer. Och detta innebar spex. Och detta innebar bl a mig med mikrofon och finlandssvenska. Och jag var så sjukt nervös för detta framträdande och så orolig för att folk inte skulle tycka det var roligt och att jag bara skulle göra bort mig. Men det gick bra. Det gick väldigt bra. Publiken skrattade. Och jag är så glad för att jag fick så mycket positiv respons. Kanske låter egotrippat. Men det var en boost för mitt självförtroende som jag verkligen behövde. För jag känner mig allt för ofta så tråkig och meningslös så alla snälla ord och uppmuntran jag fick efteråt värmde verkligen. Jag är så sjukt tacksam för det.

Vad jag mer är glad för är vissa speciella människor som finns i mitt liv som egentligen bara behöver finnas i min närhet för att jag genast ska känna mig gladare. Fy vad mycket tråkigare livet skulle vara utan dessa människor. Tack för att ni finns!

Och så är jag glad för att U2 ska komma till Stockholm nästa år (måste få tag på biljetter!), att min favvo bad guy Moriarty (Andrew Scott) och en annan favvoskådis (Christoph Waltz) ska vara med i nästa Bond-film (längtar!!!), att jag lyckades klura ut staden Seoul på På Spåret på 8 poäng innan Filip och Fredrik och att jag kunde svaren på ganska många av de andra frågorna också (nöjd!) och att Stefan Sundström var gästartist.

Ikväll ska jag på julkonsert med en fin vän. Och det gör mig också glad. Nu hoppas jag att jag kan få vara kvar i detta sinnestillstånd ett tag framöver. Avslutar med pepp-låt.

1 kommentar:

  1. Du är inte tråkig eller meningslös. Du är rolig, fin och kul. Det är inte så många av mina kompisar som vill bada när det är kallt och blåsigt ut ;)

    SvaraRadera