söndag 13 november 2011

Tv-minnen

På senare tid har jag fått för mig att jag vill återuppleva tv-serier som jag gillade när jag var yngre. Så igår kväll tittade jag på ett avsnitt av Karl för sin kilt. Och sen ett avsnitt av Roswell. Sen ett avsnitt av Chicago Hope. Sen ännu ett av Karl för sin kilt. Och idag har jag haft lite Karl för sin kilt-maraton. Jag blev tydligen lite hooked. Men ja, den har nåt mysigt över sig. Och så älskar jag ju den skotska dialekten. Vill bo i slottet. Skulle inte säga nej till den söte Archie. Dock kan jag väl inte påstå att kiltarna och säckpiporna tilltalar mig. Kanske måste tänka över min fascination för Skottland. Men det ändrar inte så mycket egentligen, jag vill fortfarande verkligen åka dit, titta på slott och lyssna på hur folk pratar. Jag blev kär i den där dialekten när Billy Boyd yttrade sina första ord som Pippin i Sagan om ringen och har älskat den sen dess. Gosh vad jag vill till Skottland!

Vet inte om det blir nån fortsättning på Roswell. Undrar lite om jag verkligen tyckte att serien var så bra som jag tyckte då eller om det mest bara var för att jag hade en crush på Max. Och Michael för den delen. Jaja, vi får se om jag fortsätter. Roligt att se Katherine Heigl i en sån tidig roll iaf.

Chicago Hope kommer jag ihåg att jag älskade. Det kan möjligtvis vara den serien som ligger till grund för varför jag nu jobbar på sjukhus. Kanske kanske. Även där hade jag ju såklart en crush. Konstigt nog på Billy. Han var ju faktiskt inte speciellt snygg. Men jag var sjukt kär i honom ändå av någon anledning. Han hade väl andra bra egenskaper antar jag. I alla fall, jag minns den som en mycket bra serie. Så den kanske jag fortsätter titta på.


Nu ska jag snart dra iväg på bio och se Jane Eyre. Kul det ska bli! Hörs hej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar