måndag 18 maj 2009

Ingen polkapojke den här gången


Det har blivit mkt bilder i mina inlägg nu känner jag. Men äsch, det är ju lite roligare så. Som ni kanske ser har jag varit i Gränna och inhandlat polkagrisar. Mums! But bad for your teeth! Jag och Erika gav oss ut på span efter trevliga polkapojkar. Så vi gick in på polkapojkarna-affären, och där fanns polkapojkar indeed. Men vi lämnade affären utan polkapojkar och köpte oss istället dessa delikata polkagrisar. Nu kanske ni undrar what in the world gjorde ni i Gränna. Det var ju faktiskt inte för polkapojkarnas skull vi kom dit. Nej vi var ju där med hela kören för att vi skulle ha konsert i pingstkyrkan där. Det var en lång men trevlig dag. I bussen dit hade vi speeddating. Då fick man ju sannerligen reda på mkt. T.ex. fick jag info om Daniels obehagliga avrättningsdrömmar tillsammans med lite svensk historia om allt spännande som ägde rum i Skänninge eller var det nu var. Ja oj vad han kan den mannen. Som en levande uppslagsbok. Hans historielektion fortsatte lite senare på färden också. Mycket uppskattat! Även att jag och Erika nu har bestämt, efter att ha åkt igenom ett mycket spännande och vackert Ödeshög, att där ska firas midsommar....ironi åsido, men vi ansåg iaf att midsommar bör tillbringas tillsammans. Vore väldigt kul tycker jag! Men vidare...Senare på kvällen var det då konsert. Succé! Eller nåt...Hursom, det var skönt att få komma hem sen. Man var ju skapligt trött. Men ändå, en rolig dag.

Får ju inte förglömma att nämna Eurovision. Tycker det var förvånansvärt bra i år faktiskt. Och rätt låt vann. Grattis Norge! Kämpe great! Helt klart värd sin seger var han, söt-gutten. Jag vill också kunna spela fiol! Och prata norska....det är ju så sött. Nu kommer vi att få dras med den där låten ett tag. Men än så länge gillar jag den.

Fick för några dagar sedan ett brev av min kära vän Tater nuts. Då blev jag glad. Väldigt glad. Och i fredags skickade hon ett mms till mig där hon hade filmat Måns. För min skull. Hon är ju för söt. Likaså är Måns. Oh dear! Inte för att jag såg så mkt av någon Måns eller ens hörde något av vad som sjöngs, men jag vet ju att det var han iaf. Det var ju tanken som räknades. Jag blev glad ändå :)

Nu sitter jag och väntar på att Linnéa ska komma så vi kan lira lite munspel tillsammans. Ingen av oss kan spela munspel, men äsch. Åh vad grannarna kommer att bli glada.

1 kommentar: