onsdag 28 oktober 2009

Tillbaka till verkligheten

Jahapp, då var man tillbaka i Öret igen då. Tillbaka i verklighetens tråkiga och arbetslösa vardag där varje liten stund tillbringas i ångest och förtvivlan för att inget går vägen för mig. Suck. Det måste bli ändring snart innan jag får psykiska problem. Får försöka fokusera på kusins bröllop som jag ska på snart och glädjas över det. Det är ju alltid något. Kanske kan ragga upp nån heting där. Man kan ju alltid hoppas.

Det har varit underbart att vara hemma. Det är lika underbart varje gång, och varje gång är det lika usla jobbigt att behöva åka därifrån. Och nu var det lite värre än vanligt för nu var jag tvungen att åka ifrån den lilla sötnöten Ester. Jag kommer aldrig att få uppleva att hon är så där liten igen. Nästa gång kommer ju hon att ha växt massor säkert. Usch, jag kommer att missa så mkt.

Alltså, hon är för go den där ungen. Jag saknar henne så. Fattar inte att hon lyckats få mig så lindad runt lillfingret redan. Jag är så förtjust i den där lilla ungen så jag vet inte vad. Även fast hon bajsade vilt med ett belåtet flin så fort jag höll i henne. Att en så liten kan ge så mkt glädje. Puss på dig Ester. I jul ska vi gosa.

I helgen fick jag sån våldsam lust att träffa min käre vän Johan. Men till min förtret var han inte hemma. Dock tipsade han om att min andra käre vän Kristian var hemma. Då blev jag så glad så glad! Så i söndags ”gjorde vi stan”. Det är alltid så kul att få träffa Kristian. När vi pratade minnen uppdagades det att vårt så snälla och fromma gäng som vi hade inte var så snällt och fromt som det gav sken av att vara. Det har tydligen varit lite intriger och skandaler som jag inte var helt medveten om. Mycket spännande att höra må jag säga. Kan helt ärligt säga att jag inte var inblandad i något av det där. För jag var lika snäll och from som jag gav sken av att vara. För det mesta iaf. Moahaha.

I söndags kväll var jag på musikcafé och lyssnade på svågern min som var kvällens gäst. Alltså kära nån, jag är så imponerad av den killen. Karln har talang! Jag vill också vara så duktig. By the way så verkar både han och syrran godkänna min rockinskolning av det lilla knytet. Det bådar ju gott :) Ester är inte dömd till ett liv bestående endast av jazz i musikväg. Rackarns att jag inte kan träffa henne så ofta bara. Men nu har hon fått lite rockiga snygga accessoarer av mig iaf. Check it out, älska gubbmössa och rutiga skor i converse-stil! Hon kommer att bli coolaste ungen i stan. Make moster proud Ester!

Men hörrni! Min kusin är med på tv nu i Vem vet mest. Heja Anders!

Rackarns skit, han åkte ut. Bra jobbat ändå. Hejdå!

1 kommentar:

  1. Ja shit, jag hade faktiskt aldrig tänkt på alla dessa skandaler och intriger! Man borde ge ut en bok om det. Den skulle kunna heta typ "under ytan" eller nåt annat melodramatiskt.

    SvaraRadera