måndag 27 april 2009

Köping- händelsernas centrum

Måndag...finns det något tråkigare? Knappt! Har agerat mönsterelev och pluggat hela dagen idag. Nu är jag alldeles öm i händer/handleder av allt skrivande. Känner mig mäkta duktig iaf.

Jaha, i fredags var det alltså sista dagen på min praktik. Och jag längtar tillbaka. Trodde inte att jag skulle bli så förtjust i stället att jag nästan hellre vill vara där än vara ledig. Eller ja, ledig och ledig, b-uppsats och praktikrapport måste ju ändå göras. Rackarns! Skönt att slippa göra restuppgifter på hemtentan iaf. Yey!

Fredag kväll tillbringades på Deed med härlig musik och härliga vänner. Hela lördagen tillbringades sjungande med kören på Elim. Först övning hela dagen typ. Sen sjunga några sånger för LP-folket. Men det var väl en härlig publik med många skinnvästar, mockajackor och hänglsen. Jag tror faktiskt att vi var uppskattade.

Igår var vi ett gäng som drog till metropolen Köping för bad och grillning. Vi fick ultimat guidning av Köpings lilla stad av bl.a. Andreas som av någon märklig anledning kunde hur mkt som helst fakta om Köping (pluspoäng att han gjorde det på Köpingsdialekt). Vem kan sånt liksom? Det var väldigt underhållande iaf. Anna agerade också guide, ja det kan ju inte bli mer rätt när det är hon som är infödingen och kan alla små smultronställen vi andra turister måste besöka. Vi har fått se huset från Rent hus med äckliga, stora hunden. Såg dock ingen hund. Vi fick se Hästens-haket och de blå/vit rutiga bilarna. Vi fick se huset där mannen bakom Hästens sängar bor. Vi var upp på nån gravkulle. Vi såg Annas gamla skola. Ja det var då en tur utan dess like. Alla borde ju någon gång turista i Köping. Tänk vad mkt man annars går miste om. Vi var även till en annan del av Köping och såg Tobbe. Storslaget! Annars grillades det korv, badades (killarna och sara) och spelades volleyboll/kubb. Fika hos CJ och Stickan också ja, och så spelades det lite Rockband. Dagen avslutades med glass i Arboga och kramring. Trevligt värre. Jag säger ju bara det, Köping is THE place to be!

Musiktips: Moneybrother (första albumet Blood Panic). Sjukt bra. Jag tröttnar aldrig på det.

Ha det gött!

4 kommentarer:

 1. oh yeah, köping IS the place to be!! Mysig dag det var igår..! Fick sms från CJ som sa att det va så trevlig att vi kom :)
  Dock var det ju tyvärr inte Köpings-Tobbe vi såg, utan Köpings-Mats.... men, dagen var väl ungefär lika bra ändå :)Sjukt kul!

  SvaraRadera
 2. Ja det var väldigt, väldigt trevligt tycker jag. Ja just ja, mats var det ju ja. blandade ihop deras namn. jaja. men det var ju mäkta spännande iaf :)

  SvaraRadera
 3. Jag är född i Köping. I en annan del av Köping, närmare bestämt på BB där. :) Vinka till mina kära släktingar nästa gång du åker dit. ;)

  SvaraRadera
 4. Oh, coolt! Det ska jag göra ;)

  SvaraRadera