fredag 1 april 2011

Fredagsinfo

Info 1: Det luktar apa i min lägenhet. Någon har tydligen väntat aningen för länge med att gå ut med soporna. Möjligen jag skulle jag tro. Suck. Men nu är de ute och jag hoppas att lukten saneras snabbt.

Info 2: Min mage befinner sig i smärtande tillstånd. Mensvärk är djävulen i smärtform. Vilket gör Ipren till Gud i tablettform.

Info 3: Idag har jag tagit foto på mina endotelceller i ögat. Just for fun.

Info 4: Det är första april i dag. Jag ville så gärna bidra med ett riktigt bra aprilskämt på jobbet. Men det var idétorka. Funderade på att smyga mig in på folks rum när de inte är där och lägga nån rolig bild eller skriva nåt roligt på folks datorers skrivbord. Men nej. Sen eftersom jag är "speechmikeexpert"( ja jag vet, vad är speechmike tänker ni, men jag tänker inte förklara) på jobbet och har makt att mixa och trixa med folks behörigheter funderade jag på att ändra läkarnas behörighet från dikterare till lyssnare och skapa diktafonsmayhem på jobbet så att de alla skulle irra runt i panik för att de inte kan diktera. Men nej. Sen gav mamma på förslag att jag skulle skicka ut mail till alla på kliniken för att samla in pengar till min nya soffa (åh, jag älskar min nya soffa). Men nej. Det blev inget. Fy så tråkigt. MEN, jag gömde mig bakom en dörr och lyckades skrämma min kära kollega. YES!

Info 5: Jag har Ben & Jerrys-glass i frysen. Den får bli dagens middag.

Info 6: Jag säger inte att det kommer att hända men jag har starka funderingar på att gifta mig med Spencer Reid i Criminal Minds. I´m in love. Rackarns vad han är söt! Jag känner på mig att han är "the one". Och just det, den egentliga infon var att jag kanske ska titta på Criminal Minds ikväll, men vem bryr sig om det.

Info 7: Skrev jag att jag fotograferat mina endotelceller? Ja det gjorde jag visst. Då måste jag komma med nåt nytt här....hmm...Info nr 7 är att ja, denna video är gammal som gatan och totalt uttjatad. Men skitsamma, jag tycker det är så snyggt. Och så har jag börjat återupptäcka detta band lite och tycker de är ganska bra så därför måste jag uppmärksamma dem. Men jag undrar, vad är grejen med att den skallige, småtjocke killen i glasögon låtsas sjunga i alla videos när det faktiskt inte är han som är sångaren i bandet? Tell me please!

Jag ska banne mig testa det här på gymmet. Funkar det med två treadmills måntro?

Så till dagens djupa fundering. Hur många lingon finns det egentligen i världen? Får man svar på det i den där filmen? Jag måste ha ett svar!

1 kommentar:

  1. meh, kollade en ok go-video för nån dag sen, samma hjärna!!
    och nej, man får tyvärr inte svar på hur många lingon det finns... däremot får man njuta av en sjukt fin sverrir gudnason!

    SvaraRadera