torsdag 11 december 2008

Human carving på schemat idag. Trevligt!

Bra dag idag. Har fått vara på kirurgoperation idag. Kul kul kul! Så än en gång fick jag dra på mig den gröna sköna:) Och en sån där otroligt charmig mössa. Alltså, det måste ju vara världens bästa yrke att jobba på operation....man behöver ju aldrig bekymra sig över att ha en bad hair-day. Underbart! Det + pyjamas. Kan det bli bättre? Nej skulle inte tro det. Ok, ett minus är ju allt karvande man måste göra, men äsch, sånt kan man väl vänja sig vid.
Idag var det två ljumskbråckoperationer jag fick se. Alltså, jag fattar inte. Varför ska alla operationer jag får titta på, på något sätt ha med mäns nedre regioner att göra. Ja kära nån ja, men jag är ju så härdad nu efter all tid på urologen så sånt där klarar man ju. Behövde ju inte se allt för mycket genant idag iaf. Puh!

Igår fick jag göra studiebesök på kemlabb. Fattade inget. Men jag fick ta ett blodprov för att kolla vilken blodgrupp jag har.....But I´m not gonna tell ya!Moahaha! Så det var ju lite småkul. Fast nu har jag ett litet blåmärke i armvecket så det ser ut som jag har tjackat heroin sen födseln. Men men, det är sånt man får stå ut med.

Jag har en glädjande nyhet att framföra. Jag ska få gå på Coldplay-konsert i sommar!!!! HURRA!!!!!!!Tack Andreas för att du uppmärksammade mig om denna ljuvliga händelse. Längtar! Då ska jag upp på scenen med Chris, I tell ya! In my dreams åtminstone.

Nej hörrni, såhär kan jag inte tillbringa min torsdagkväll. Kycklingen måste slaktas och tillredas så jag kan få nån mat i magen. Nej fy, nu lät jag sådär morbid igen. Men whatever, det är iaf kycklingfille som står på menyn. Möms! Sen kanske plugg...men kanske inte. Imorgon är det min sista praktikdag. Joy! Sen bär det snart av hem till de mörka skogarna. Ännu mer joy! Då ska jag och kyrkjouren dra iväg på christmas caroling-turné.....nej det vågar vi inte. Men oj så glada folk skulle bli av att få höra oss skönsjungande näktergalar sjunga O helga natt med trumpetakompanjemang. Succé!

1 kommentar:

  1. Haha. Det där med karvandet i ljumsken vill jag höra mer om på msn sen.

    SvaraRadera