torsdag 12 februari 2009

Enemy at the gates

Igår kväll blev jag så otroligt filmsugen. Men jag hade svårt för att välja en film ur min dvd-samling. Så då fick jag för mig att damma av en av mina gamla vhs-filmer som jag inte sett på hur länge som helst. Enemy at the gates blev det (vi pratade om den för ett tag sen så jag antar att det var det som låg bakom mitt val). Bra film. Och den blir ju inte direkt sämre av att het-Jude är med. Men oh dear vilken B kvalitet. Flimmer, flimmer, flimmer. Man är ju inte van vid sånt nu för tiden, när bilden helst ska se ut som att det är verklighet. Men men, skitsamma, det var kul att få se den där filmen ändå. Lite trevligt att få användning av sin videospelare också. Kändes ungefär lite som att plocka fram sin gamla Nokia 3210 från botten av nån låda för att spela Snake eller nåt. Nästan lite nostalgi liksom. Det var ju i och för sig inte såå längesen som det var poppis med video, men ändå. Det kändes ju skapligt stenålder. Måste försöka fixa alla mina bra filmer som jag har på vhs på dvd istället. Så här kan man ju inte leva! Jag menar, hallå, det är ju faktiskt 2009!

Idag har jag pluggat. Ska egentligen göra det nu också, men eftersom det är så fruktansvärt tråkigt så skippar jag det…för en stund iaf. Jag har även haft en mycket uppskattad msn-konversation med min käre vän Johan. Då blev jag genast på bättre humör. Jag är glad att vi lyckas vara så bra vänner även fast jag tydligen stal nåt klistermärke av honom back in the old days som han vägrar låta mig glömma. Moahaha! You will never get it back! Inte för att jag har något som helst minne av att jag stulit det, men ok, jag litar på honom. Jag kanske var lite smygligist när jag var liten. Bakom den annars så fromma fasaden. Förlåt Johan.

Ikväll ska jag titta på Heroes igen. JOY!!! Jag säger inte att det är typ världens bästa serie…..men det är det! En av dom iaf. Åh vad jag längtar! Sen ska jag och min geek till vän (åter igen, Johan) ha en lång och otroligt spännande diskussion om allt mellan himmel och jord som utspelas i denna fantastiska serie, allt från sexy Sylar till Nathan is an ass. Hurra!

2 kommentarer:

  1. Du är förlåten för klistermärket. Typ.
    Sexy Sylar. haha. Du är kär, lilla vän. Snart kommer ett nytt avsnitt att avnjuta.

    SvaraRadera