måndag 23 november 2009

Vindarna vänder

Idag har jag jobbat på Neurokliniken. Det är konstigt, för ett tag sen var jag ett tragiskt misslyckat arbetslöst på-gränsen-till-socialfall utan något hopp om en bra framtid (ok, inte fullt så hemskt var det). Allt kändes hopplöst och crappy. Nu helt plötsligt står jag här med fyra olika jobb. Inget fast iofs, men ändå. Folk vill ha mig. I´m so happy! Nu ska vinden vända, I say! Finally! Börjar saker och ting inte reda ut sig nu så vet jag inte vad jag tar mig till.

Lovely Anna kom och hälsade på mig på jobbet idag. Då blev jag så glad så glad. Imorgon ska det lunchas! Yey!

Oh crap, jag kom på en grej. Det börjar vankas advent nu. Och det betyder att det måste städas. Hugaligen! Upp till kamp mot dammråttorna. Jag dör inombords av tristess. Finns det nåt tråkigare än att städa? Typ inte. Kan inte nån komma och städa min lägenhet så kan jag adventspynta den lite sen. Please!

2 kommentarer:

  1. Så härligt att höra att det har gått bra med att få jobb, ett bönesvar:)
    Om vi tar en filmkväll snart, lovar jag att hjälpa dig att städa, tycker det är ganska roligt...men du får sköta dammsugaren, för den brukar inte vara min vän..deal?

    SvaraRadera
  2. Haha, vad go du är! Men jag ska nog försöka göra slag i saken imorgon kväll. Eller ja, jag får väl börja på att städa då iaf. Det kanske kommer att ta några dagar.

    SvaraRadera