måndag 30 november 2009

Nostalgi

Satt och tittade på mina foton och hittade de här gamla godingarna från när jag och Emma spelade in en dansfilm till hobis och tater nuts dansshow som vi var värdpar på. Ojojoj vilken rolig dag detta var. Vi spelade in danser från olika årtionden, från 50-talet t.o.m. 2000-talet. Detta är min 60-tals outfit. Jag är ganska stolt, för jag tycker faktiskt att jag lyckats fånga looken bra. Åh, om man ändå var ung på 60-talet.

Vår film blev hur bra som helst. Ja jag skryter lite här. Hade det gått hade jag lugnt visat den här på bloggen men jag har inte lyckats. Fruktansvärt bra är den! Hahaha. Ska nog ta och kolla på den idag. Här ser vi några bilder från de andra årtiondena. 50-tal, 80-tal och hippieeran. Hahaha, titta på Emma som hippie. Klockrent!

Åh vad jag längtar tillbaka till den där dagen. Och till dagen när dansshowen var. Det var så otroligt kul. Jag och Emma kicked ass som värdar. Ja jag skryter igen. Hahaha. Hoppas på att nån gång få ett uppdrag liknande detta igen. Och gärna med Emma, för som sagt, we ruled! Och hobis och tater nuts är grymma på att dansa! Puss på er!

2 kommentarer:

  1. it was a great show, alright!

    SvaraRadera
  2. Jessica! Vi hade sååå kul!! And yes, we ruled. Haha.:P

    Nu förstår du att jag faktiskt också kikar in på din blogg lite då och då, jag har bara varit så dum att inte kommenterat något än. But hey, now you know!;) Finns nog ingen som skriver som du. Haha, du är så rolig!!

    SvaraRadera