tisdag 1 december 2009

1:a december

Jag har bestämt mig för att plöja igenom några av våra mest älskade julkalendrar på youtube. Ja alltså, de bästa enligt min generation. Så nu har jag börjat med Mysteriet på Greveholm. Den kalendern var ju hur bra som helst…när man var liten. Men hallå, alltså egentligen, skådespeleriet är så otroligt uselt. Ok, den är fortfarande bra för att vara en julkalender. Men det är ju inte så att man tycker den är bra och rolig nu. Whatever, jag tänker iaf titta klart på alla avsnitt. Det känns så juligt och trevligt. Sen om jag orkar ska jag fortsätta med Sunes jul, Jul i Kapernaum och Pelle Svanslös. Det är mina kvällar hädanefter det!

Apropå julkalender har jag beslutat mig för att ha en liten julkalender här på bloggen. Fast så julig kommer den inte att bli. Men who cares. Jag ska varje dag bjuda på ett smakprov av braigheter som sagts eller skrivits av kända eller okända personer, fiction or non-fiction, kort eller lite längre. Det kan vara citat från personer eller filmer, det kan vara nåt bra som skrivits någonstans. Helt enkelt nåt jag tycker är bra. Så det ska jag publicera här. En liten dos av vishet varje dag under december månad. Eller ja, vishet och vishet, allt kanske man inte bör ta till sig som en lärdom. Men man kanske kan glädjas åt det iaf. Enjoy! Låt kalendern börja….NU!

Eftersom vi alla tycker så mycket om denna man och alla visdomar han bär på, och för att jag snart ska ska få se honom in real life, alive and kicking, vara värd på en stor julkonsert i Örebro så får han starta denna "kalender". Vassego!

"Jaa, här står jag på det här sättet....jag vet inte riktigt varför".

Gotta love him!

1 kommentar:

  1. åh, vad mysigt! det är ju dom bästa kalendrarna du valt ut också.
    mkt bra idé med en kalender med braigheter, riktigt stark inledning ,måste jag säga! =)

    SvaraRadera