fredag 4 december 2009

4:e december

Första veckan på nya jobbet avklarad. Gött det ska bli med helg nu!

Idag på eftermiddagsfikat satt vi cirka 10 kvinnor i diverse olika åldrar i ett och samma rum. 10 kvinnor och en bebis. Och en bebis på väg. Gissa vad samtalsämnet var?

Of course! Förlossningar!

Huga! Alltså, när folk börjar prata om "att vara öppen" och "behöva sys" när det har att göra med barnafödanda, då går det rysningar längs min ryggrad. Så där satt jag likblek och tyst med en klump i magen och svetten rann ner för min panna när alla mammor började diskutera sina förlossningar...nejdå, där överdrev jag lite. Men det kändes ganska jobbigt. Visst, skitsöt unge! Nästan så att det började pirra lite i äggstockarna. Nej fy vad jag ljuger. Men ok, det drog lite i mungipan. Ungar är ju ofta söta. Men det är ganska skönt att ha dom på avstånd också. När jag hamnar i såna där situationer blir jag freaked out och börjar nästan överväga att leva mitt liv i totalt celibat för att eliminera alla risker till fullo. Dock finns det en unge jag älskar till döds och det är ju såklart min lilla Ester. Skönt ändå att jag slapp trycka ut henne. Jaja, vi får väl se vad framtiden har i sitt sköte....usch, "sköte". Där fick jag ännu en koppling till födande. Seriously!

Dags för lucka 4. Och det får bli ett citat från The Big Bang Theory. Man, I love that show!

"Sheldon: What if she ends up with a toddler who doesn't know if he should use an integral or a differential to solve for the area under a curve?
Leonard: I'm sure she'll still love him.
Sheldon: I wouldn't."

Hahahaha! Sheldon äger!

4 kommentarer:

 1. nöten... (tater nuts with a twist)4 december 2009 18:48

  när kommer anders o måns (mellan bocken bruse) eller fotc?? dags snart=)

  SvaraRadera
 2. Oj, Anders och Måns har jag glömt. Men det kan det bli ändring på. Och lugn, fotc är redan inplanerade i min kalender. Ska se om jag kan hitta nån plats för Anders och Måns.

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHHAHAHAH!! Det är såå bra!

  SvaraRadera
 4. Kul ordvits där! Det "skötte" du bra=)

  SvaraRadera