onsdag 2 december 2009

2:a december

Igår fick jag svar på mina prover som jag tagit och på röntgenundersökningen som jag gjort. Tydligen är min mage och tillhörande tarmar i tipp topp form. Varför känns det då inte så?! Varför ska jag då behöva gå runt och må dåligt och ha ont?! Det måste väl finnas en vettig orsak. Det hade varit så skönt bara att få veta vad problemet är även om det inte går att göra nåt åt, för då behöver man inte gå runt och oroa sig iaf över att man inte har nån aning om vad det är. Men nä! Förmodligen så kommer jag nu alltså att få fortsätta mitt lidande med denna kommunistsmärta resten av mitt liv utan hopp till förbättring och leva i ständig ångest och oro över vad det är som förpestar min mage och tillvaro. Mitt psyke mår inte bra av detta. Men vad kan man göra?

Men nu till nåt helt annat.

På morgnarna brukar jag titta på Vakna med The Voice på kanal 5. Och under alla dessa program har jag upptäckt en väldigt rolig människa. Kjell Eriksson. Alla i programmet bara håller på att tjata på hur svettig han är hela tiden. Men släpp det nån gång och inse den humor han besitter. Så 2:a december till ära, här kommer "lucka 2" i min julkalender. Ett utdrag från Kjells blogg (ska bara påpeka att denna text hör ihop med en bild där Kjell har satt sitt ansikte på Obamas. Bara så att ni ska förstå nåt. Klicka här så ser ni hela inlägget) :

"Yes, we can! Vilket mardrömsscenario! Dels trivs jag inte i kavaj och slips. Vita huset verkar för stort för mig. Tänk att bara ta sig till kylskåpet? Flera meter. Flera kilometer. Och när man blir kissnödig är det långt till toaletten och då räcker inte ens reklampauserna på TV. Som människa kan man ju bara vara i ett rum i taget. Och vart på södermalm i Stockholm landar man med sin air-force-one? Jag är lycklig". // Kjell Eriksson

Ja Kjell, jag är nog beredd att hålla med dig.

Tjingeling på er. Nu ska jag göra pizza!

1 kommentar:

  1. Kjell är så otroligt flummig, lite irriterande flummig ibland, men ganska cool ändå. Gillar Jakob oxå, han kommer med bäst kommentarer ibland. Hoppas pizzan smakade bra:)

    SvaraRadera