måndag 14 december 2009

14:e december

Sitter och lyssnar på 70-tals rock nu. Rackarns vad mycket bra musik det gjordes på den tiden. Vi pratade lite om 60- och 70-tals musik på jobbet så när jag kom hem var jag tvungen att rocka lite.

Det var lite ångestfyllt att gå till jobbet idag. Men det gick förvånansvärt bra. Helt plötsligt var klockan halv fyra och man kunde ställa in sig på att gå hem snart. Gött! Det känns som vi bara fikar och äter där. I love it! Det blev ju inte sämre heller av att jag idag fick finbesök av mina underbara hjärtevänner Erika och Linnéa. Dom e ju för goa! Det förgyllde min dag. Det och den stora bullen vi fick till fikat. Sånt är ett stort plus.

Imorgon ska vi ha julklappsbyte på jobbet. Vi ska ha rim till. Jag hatar julrim! Jag är så dålig på att komma på nåt fyndigt. Suck. Det kommer att bli nåt kort och ogenomtänkt. Men det får dom leva med. Inte så rolig julklapp heller...men det skiter jag i.

Jaja, då var det dags för dagens kloka ord då. Jag har bestämt mig för att min älskade nöt ska få stå för dessa. En dag fick jag ett hjärtvärmande brev av kära Tater Nuts. Jag hade innan pratat med henne om kristna sötläkaren och berättat om den olyckliga vetskapen att han var så otroligt gift och hade barn. Då skrev hon detta i brevet:

"Men som the best band ever, Kings of Leon sagt i en intervju: Vi är gift med UK och har en affär med Amerika. Jessica, du kan vara Amerika! Nej nu känner jag okristligheten smyga sig på, dags att avsluta. Tur att vi är med i kyrkjouren så vi inte är helt förtappade. Peace out!"

Ojojoj, vadan detta? Här uppmuntras vänsterprassel och otrohet. Från en trogen medlem i kyrkjouren. Skandal! Men som tur är så hejdar hon sig ju på slutet och inser att hennes hedniska lilltå börjat spöka i henne och avrundar det oanständiga förslaget innan det är helt för sent. Puh! Apropå kristna sötläkaren föresten, igår fick jag höra den förfärliga hjärtskärande nyheten att han har rakat av sig håret.....???? Varför gör han så?!!! Så här får det ju bara inte gå till!

I´m disappointed!

1 kommentar:

  1. åh, vilken ära att få en helt egen lucka! känner mig så stolt! och att kol fick vara med i detta också, mkt stort=)
    som sagt, tur att jag insåg oanständigheten i det hela, det var nog Bonos röst som fanns i mitt undermedvetna... han är starkare än lilltån!

    SvaraRadera