torsdag 17 september 2009

The evil eye

Jag funderar på att börja videoblogga. Jag tänker mig att den skulle kunna vara i stil med detta:
Eller vad säger ni? Känns det inte väldigt "Jessica" över det hela? Jag menar, hur mycket djup ska det behöva vara i en blogg liksom. Detta är väl fullt tillräckligt.

Nej kära nån alltså, hahaha, skämtar hon eller vad?! Finns det såna människor i verkligheten? Jag är imponerad.

Idag när jag skulle cykla till affären stod det några snorungar inne på en gård alldeles vid vägen och fnittrade. Förstod genast att de hade nåt lurt på gång. Då råblängde jag på dom med the evil eye och så kastade dom grus på killen som kom efter mig istället. Usla snorungar! Fy alltså, ibland ger dom där små liven mig mordtankar. Jobbiga små kvalster är vad dom är ibland. För det mesta. Eh!

Arbetsförmedlingen imorgon. Humöret på topp....NOT! Hatar arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen är systematisk och ångestladdad nedbrytning av psyket!

Ett avsnitt av The Big Bang theory innan jag går och lägger mig kanske. Hmmm...ja kanske det. Tack ännu en gång kära kusin för den glädjande gåvan :)

3 kommentarer:

 1. eeeevil is lovely!! och jag vill också se big bang theory och beskåda den fine sheldon! <3 har du en hel säsong? eller mer? eller vad kollar du på? jag vill också se!! eller om det går att låna? hm..

  SvaraRadera
 2. haha! marsvinet! hon låter som ett marsvin!

  SvaraRadera
 3. Seriöst, det där var det mest bisarra jag nånsin sett.

  Och angående snorungar, med risk för att låta gammal; de har ingen respekt! På riktigt! När vi var små respekterade vi ju de äldre, eller hur?

  Nåväl. Igår var jag faktiskt i örebro! Tyvärr hann jag inte hälsa på. Så det får vi ta nästa gång. Adios!

  SvaraRadera