tisdag 1 september 2009

Pest och ödeläggelse

Gaah! Död åt arbetslöshet! Pest och ödeläggelse åt allt som har med arbetslöshet att göra såsom arbetsgivarintyg hit och arbetsgivarintyg dit. Varför började jag inte plugga ändå? Jag hatar det här! Det är mina andra dag som arbetslös och jag har redan ångest. Idag ska det jobbas på akuten iaf. Får hoppas att det kan glädja mig lite. Det är ju åtminstone en dag som ger klirr i kassan.

Vad ska man nu göra på dagarna liksom. Suck. Planera sitt framtida bröllop som förmodligen aldrig kommer att ske?.....hmmm, ja kanske det. Lära sig spela de svåra ackorden på gitarr? Kolla igenom alla filmer man har? Lyssna på alla skivor man har? Ja som ni ser så finns det ju faktiskt många valmöjligheter. Sen om det finns tid emellan kanske man borde söka lite jobb också....som om jag någonsin kommer att få något....nej fy, nu är jag för negativ. Bäst att sluta. Så vi avslutar med lite glada nyheter:

Glory Hallelujah! Nästa vecka drar jag hemåt och är hemma en hel vecka! Äntligen! Som jag har längtat. Dags för lite härlig qualitytime med mina darlings till föräldrar och tid för att ta igen sig och pusta ut efter en sommar fullspäckad med jobb. Rackarns att jag måste vänta ända till måndag. Men jaja, jag har ju något att se fram emot iaf. Sen när jag kommer hem ska jag tvinga mamma att kolla på Coldplay-klipp med mig vare sig hon vill eller inte. Moahaha!

Peace out!!!

2 kommentarer:

  1. haha.. jag skulle jättegärna vara arbetslös!! :) tjohoo då kan man ju göra precis vad man vill! synd bara att det är så ont om cash i sådana fall. hur länge jobbar du idag? eller nån dag? skulle vilja låna din skrivare en sväng om jag får :$ måste kolla bostadsbidragsansökningsgrejsen..

    SvaraRadera
  2. haha! the nappies är ett måste!

    SvaraRadera